UM2022

AANMELDEN VERPLICHT

Urban Moves Allstyles Dance Battle 2022 in Theater aan de Schie was een success!

Op zaterdagmiddag 1 oktober organiseerde de Cultuurfabriek Schiedam de derde editie van het dansevenement Urban Moves Allstyles Dance Battle in Schiedam.

Het indrukwekkende Theater aan de Schie stelde haar foyer beschikbaar voor dit mooie urban dansevenement, waarbij diverse deelnemers tussen 4 en 29 jaar uit verschillende delen van Nederland meededen aan de battles. De winnaars wonnen een geldprijs ten behoeve van het verbeteren van hun talent en een mooie trofee als aandenken van deze speciale dag. 

De 14-jarige Bboy Stijn uit Zwijndrecht won met zijn bekende breakdance moves de kidsbattle.

De 2 vs 2 Allstyles battle werd na een spannende finale gewonnen door de vrienden Anar en Hamiro.

Groove Kings, de broertjes Justice (4), Jahlayne (12) en Jordan (16) uit Rotterdam waren met hun te gekke pop/ lock en bubbling stijl de winnaars van de best show battle.

Niet alleen de deelnemers waren de sterren van de middag. Speciaal voor dit evenement is de internationaal bekende artiest Spider Salah overgekomen uit Frankrijk. Met zijn enthousiasme en zijn toffe dance moves zorgde hij samen met de overige juryleden, host en DJ voor een onvergetelijke middag.

Hou onze instagram en facebook in de gaten voor de volgende editie!

INFO

DATUM: Zaterdag 1 Oktober
TIJD: 13:00 Open Jam 14:00 start show einde 18:00 uur
LOCATIE: Theater aan de Schie
ADRES: Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam
GRATIS ENTREE (aanmelden verplicht)

DE JURY

De internationaal bekende danser Spider Salah uit Frankrijk treedt gedurende de battle op en beoordeeld samen met juryleden Giorgio en Natha de battles.

DJ Don Dev begeleid de deelnemers met muziekstijlen zoals funk, hip-hop, house, bass, afro & dancehall en onze host Bennie Semil zorgt voor de gezelligheid.

SPIDER SALAH
GIORGIO
NATHA

SCHRIJF JE IN VOOR DE BATTLES

REGISTREER VOOR GRATIS TOEGANG

BATTLES

KIDS

TOT 16 JAAR
WIN PRIJS: € 100

ALL STYLES

2 VS 2
WIN PRIJS: €  500

BEST SHOW


WIN PRIJS: €  500

Video van de laatste editie

Mede mogelijk gemaakt door